Bootcamp

Förändra dig själv inifrån och ut genom Trivsamt Hälsocenters Boot camp. Nu har du chansen att göra en förändring på alla plan i ditt liv. Genom kost, träning, och mentala/känslomässiga resor ger vi varandra verktyg att nå dina mål och hjälper dig att utvecklas i din egen takt.
Det är aldrig försent att ta första steget. Alla har vi en ryggsäck som vi bär på, hur stor den är spelar ingen roll när vi tillsammans har ett mål att sikta på.

Trivsamt Hälsocenter kommer att under fyra veckor köra en boot camp med ett innehåll utöver det vanliga. Ett helhetstänkande koncept med dig i fokus för en bättre hälsa och välmående.

Vi kommer bistå med personlig träning, gruppträning, personlig kostrådgivning, frigörande av mentala och känslomässiga blockeringar och föreläsningar som är en del av utbudet. Campet inleds med en motiverande och inspirerande helg där vi ger och får energi till att ta första steget över tröskeln. Vi kommer jobba med att bygga en stark grupp som har sina individuella mål och där vi ska vara närmare målet ”hur du vill att resten av ditt liv ska se ut”.

Under dessa fyra veckor tränar vi tillsammans i grupp och enskilt med våra personliga tränare. Du får tillgång till samtal och coachning för att hålla motivationen uppe. Under perioden får du även möjlighet att gå på inspirerande föreläsningar med olika teman. Samt uppföljning efter fyra veckor där vi går igenom dina resultat med våra coacher.